O nama

MB Dent moderna je dentalna klinika smještena u širem centru grada Zagreba.

Opremljena je najsuvremenijom digitalnom opremom finskog proizvođača Planmeca koju koriste prestižne klinike diljem svijeta.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, edukaciji, znanju i entuzijazmu, spec.oralne kirurgije i implantologije mr.sc.Matko Božić okupio je tim vrhunskih stručnjaka u dentalnoj medicini koji našim pacijentima nudi individualan pristup i tretmane koji zadovoljavaju najviše svjetske standarde.

U ugodnom ambijentu naše stručno osoblje učinit će sve da vaš boravak bude što ugodniji i da vam u što kraćem mogućem roku vratimo osmijeh na lice. Uz pomoć 3D digitalne radiološke tehnologije možemo dijagnosticirati i najmanje dentalne probleme, a naš laboratorij posjeduje najsuvremeniju CAD/CAM tehnologiju za brzu i preciznu izradu nadomjestaka. Specijalizirana smo klinika za implantologiju, protetiku, oralnu kirurgiju i estetsku stomatologiju te nudimo najsuvremenije usluge iz svih grana dentalne medicine.

U svom radu težimo savršenstvu i potpunom zadovoljstvu naših pacijenta zato koristimo najkvalitetnije materijale renomiranih svjetskih proizvođača.

Naši implantati pokriveni su doživotnom garancijom u slučaju djelomičnog ili potpunog loma implantata, dok je garancija na protetske radove 5 godina.

Zatražite besplatnu ponudu

Dozvoljeni formati datoteka: PNG, JPG ili PDF (Max: 8MB)