Stručni tim

Za vaše stomatološke tretmane brine se tim visokospecijaliziranih stručnjaka na čelu sa specijalistom oralne kirurgije i implantologije dr. Matkom Božićem, te vam nudimo najsuvremenije usluge na području stomatologije, implantologije, protetike, oralne kirurgije i estetske stomatologije.

dr. med. dent, spec. oralne kirurgije i implantologije

Matko Božić

Nakon dvadesetogodišnjeg kliničkog i stručnog usavršavanja u Hrvatskoj i inozemstvu, odlučio sam svoje znanje objediniti na jednom mjestu.

Ljubav i strast prema struci oduvijek su moji pokretači koji me motiviraju za savladavanje novih izazova pa je MB Dent klinika rezultat moje dugogodišnje ljubavi prema stomatologiji, posebice prema dentalnoj estetici i kirurgiji.

Cilj nam je da svaki pacijent osjeti sigurnost, profesionalnost i zadovoljstvo uz naše znanje i energiju, a njegov osmijeh nam je nagrada.

 

Zašto je dr. Matko Božić najbolje rješenje za Vas?

Zašto odabrati nas?

Profesionalnost

Naš tim visokospecijaliziranih i iskusnih stručnjaka nudi vam sve stomatološke usluge prema najvišim svjetskim standardima na jednom mjestu.

Individualan pristup

Visoko personalizirani odnos sa svakim pacijentom temeljen je na uvažavanju želja, potreba te financijskih mogućnosti pojedinca.

Vrhunski materijali i najmodernija tehnologija

U svom radu koristimo najnovije uređaje i najbolje materijale renomiranih svjetskih proizvođača koji garantiraju kvalitetu naših radova.

Garancija kvalitete

Zadovoljstvo naših pacijenata i kvaliteta radova su nam na prvom mjestu zato dajemo garanciju na sve implantološke i protetske usluge.

Besplatan prvi pregled

Obratite nam se s povjerenjem i upoznajte nas na besplatnom prvom pregledu nakon kojeg ćemo vam izraditi personalizirani plan terapije i ponudu.

Ljubazno osoblje

U ugodnom ambijentu naše klinike ljubazno i stručno osoblje učinit će sve da vaš boravak bude što ugodniji i da postanete naši prijatelji koji nam se rado vračaju.